:::: MENU ::::

Posts Categorized / Programajánló

  • feb 15 / 2014
  • 0
Programajánló

Felpéci program

Régi ház a József Attila utcában

Régi ház a József Attila utcában

A Felpécért Alapítvány és Tájházának
M e g h í v ó j a
a
Régi felpéci házak, és a bennük rejlő tárgyi, szellemi és közösségi értékek”
című programjára

Continue Reading

  • feb 14 / 2014
  • 0
Programajánló

Gyere Győrbe

www.gyeregyorbe.hu weboldal ajánlója:

“Győr gyöngyszemeivel ismertetjük meg vendégeinket városnéző sétáinkon!

Szolgáltatásaink Győr város látnivalói, kulturális csemegéi iránt érdeklődő látogatóknak kínálnak lehetőségeket, hogy idegenvezetőink, szakértő túravezetőink vagy meghívott vendégeink segítségével kellemesen töltsék el szabadidejüket és izgalmas felfedezéseket tegyenek városunk gazdag kulturális, turisztikai kínálatában.

Minden tematikus városnéző séta, minden program egy-egy gyöngyszem a képzeletbeli nyakláncon, melyet örök emlékként vihetnek haza vendégeink. Kínálatunkban garantált programok is szerepelnek, amelyek a Győrbe érkező látogatók számára tervezhető, vezetett programokat tesznek elérhetővé.

Idegenvezetőink számos tartalmas tematikus városnéző sétát vezetnek, ahol egy-egy téma köré fűzzük fel a látnivalókat, mint egy gyöngysort.

A helyieknek izgalmas kulturális inyencségeket, kellemes sétákat kínálunk a város már ismert és rejtett látnivalóinak felfedezésére.

Speciális városnéző sétáinkon lehetőséget adunk a rejtett gyöngyszemek közös felfedezésére.

További szolgáltatásaink között szerepel például színházjegyek beszerzése és igény szerint házhoz szállítása is. Programjainkat folyamatosan bővítjük, az évszakokhoz, ünnepekhez igazodva aktualizáljuk.”