:::: MENU ::::

Posts Categorized / Információk

 • máj 04 / 2015
 • 0
Információk, Kérdések

Kedves Regisztrált Csapatok!

Kedves Regisztrált Csapatok!

Örömmel értesültünk a Megyére fel! honismereti vetélkedőre való sikeres regisztrációjukról. Kérem a kövessék figyelemmel a honlapunkat és Facebook oldalunkat, mert május 7.-én indítjuk Facebook-os játékunkat, mellyel plusz pontokat lehet szerezni (a válasz gyorsasága is számít). Vonatkozó szabályzat a következő oldalon olvasható: http://megyerefel.hu/?p=557

Sok sikert a nemes versengéshez !

 

Üdvözlettel:

 

Dr. Darabos Ferenc

NYME AK Turizmus Intézet Intézetigazgató

 

Megyére fel! verseny

http://www.facebook.com/megyerefel

 • máj 04 / 2015
 • 0
Információk, Kérdések

A Facebook-os plusz pont szerző játék szabályai

“Plusz pontok szerezhetőek, ha az osztályok a közösségi oldalon (http://www.facebook.com/megyerefel) meghirdetett feladatokra helyes választ küldenek be.”

Facebook oldalunkra hetente (csütörtök délután 5 órakor) kerülnek fel különböző kérdések, melyre üzenetben kell válaszolni. A leggyorsabb, helyes választ beküldő csapat kapja a pontot/pontokat. (Az üzenetben szerepeljen a beküldő csapatának neve is!) Minden egyes kérdésnél leírjuk, hány pont szerezhető maximum.

Az időközben szerzett pontok a dokumentáció által szerzett pontokhoz adódnak hozzá.

A plusz pont szerző játék május 7-től kezdődik, a dokumentációk beküldésének határidejéig tart.

 • Már 20 / 2015
 • 0
Információk

Zala megyei látványosságok

Melléklet a látványosságokról településenként: Zala megye

 

Zalaegerszeg:

Azáleás- völgy; Platánsor; Aranyoslapi- forrás; Panoráma út és a TV- torony; Csiszár-kút; Parkerdő és a Csácsi Arborétum

Jánka- hegy: Kálvária; Gyuri Csárda és kilátó
Continue Reading

 • jún 30 / 2014
 • 0
Információk

Dokumentációk beküldése, egyéb fontos információk

Ne feledjétek, amint azt többször jeleztük e-mailben és a Facebook oldalunkon, ma van a dokumentációk beküldésének határideje, éjfélig kell elküldenie a csapatoknak Google Drive-on keresztül az anyagokat, amiket gyűjtöttek.

Információt találhattok itt: http://megyerefel.hu/?page_id=78 és itt: http://megyerefel.hu/?p=379 találhattok.

 

Kérünk titeket a határidő pontos betartására, és reméljük, hogy jól éreztétek magatokat a kirándulások során!

A pontszerző verseny eredményeit szeptember végéig fogjuk tudatni a csapatokkal, és október 10-én fognak részt venni a vetélkedőn a továbbjutó csapatok. Ez egy egész napos program lesz, mely a Famulus által biztosított záróvacsorával ér véget.

 

Ne feledjétek azt sem, hogy Facebook-on ettől a héttől kezdve elindítjuk másik pluszpont szerző lehetőségünket, melyről szintén e-mailben értesítettünk Titeket. A kérdések bármikor felkerülhetnek Facebook oldalunkra, és bármelyik csapattag válaszolhat rá üzenetben. A honlapra ezentúl nem kerülnek fel hétfőnként kérdések.

Ez esetben is a leggyorsabb helyesen válaszoló csapat fog pontot kapni. Nehezebb kérdés esetén akár több pontot is szerezhet az adott csapat.
Tehát kérünk titeket, hogy aki szeretne játszani a csapatból a nyár folyamán, kedvelje Facebook oldalunkat, és figyelje a bejegyzéseket, válasz beküldésekor pedig írja le a csapata nevét!

Továbbá még mindig sokan nem válaszoltak kérdőívünkre: link  kérjük szánjatok rá néhány percet, továbbítsátok csapattársaitoknak!

 • máj 14 / 2014
 • 0
Információk

Főbb információk ismételten, összefoglalva

Az alábbi információkat már e-mailen keresztül eljuttattuk hozzátok, vagy az oldalon is megtalálhattátok, tehát most csak megismételjük ezeket.

A kirándulás dokumentálásával kapcsolatosan néhány fontos információ:
A dokumentációkon vizuálisan egyszerre kell, hogy szerepeljen a csapat min. 1/3 része és az érték. Ha jobb minőségű képet szeretnének készíteni, párhuzamosan a vonzerőről is készíthető felvétel. (Tehát a csoportképeken kívül – amin látszik az adott látnivaló is – készíthetők olyan képek, amin csak az érték szerepel.) Továbbá a teljes pont megszerzésének feltétele az adott érték vonzerejének 1–2 mondatos szakmai indoklása – bemutatása.
Continue Reading

 • Már 16 / 2014
 • 0
Információk, Kérdések

Kiegészítés a heti kérdésekkel kapcsolatban

Az esélyegyenlőség biztosítása érdekében a honlapra felkerülő heti kérdések eredményei lenullázásra kerülnek a regisztráció határidejével (márc. 31.), a legjobb csapat részjutalmat fog kapni.

A kérdések hétfőnként kb. 5 órakor kerülnek fel az oldalra.

 

Áprilistól a kérdésekkel való pluszpont szerzési lehetőség ismét elindul!

 • jan 13 / 2014
 • 0
Információk

Főbb információk:

Regisztráció határideje: 2014. március 31.
Dokumentációk beküldése: 2014. június 30-ig
Vetélkedő: 2014. október 10.

A pontos részletek és az úti célként ajánlott vagy példaként említett látványosságok listája megtalálható a Versenyszabályzatban.
.

Nyeremények:

1. díj: A Győr-Moson-Sopron Megyei Falusi Turizmus Egyesület által felajánlott 3 napos teljes ellátásra feljogosító                  kupon kerül kiosztásra a résztvevők között.
2. díj: Egy napos kirándulás a soproni Ligneumba.
3. díj: Egy napos kirándulás a Futura Interaktív Természettudományi Élményközpontba 50 %-os kedvezménnyel.

+ a Győri Nemzeti Színház különdíjat ajánlott fel!

A versenyt egy díszvacsorával fogjuk lezárni a Hotel Famulusban, melyen a vetélkedő résztvevőit fogjuk vendégül látni.

..

..

Egy rövid összefoglaló a versenyről:

(1-2 percet várni kell a betöltésére, ha nem jelenne meg, frissíteni kell az oldalt. A jobb alsó sarokban teljes képernyős módra lehet váltani; kattintással közelíteni lehet szövegre és képre egyaránt. Haladni az alsó nyilakkal lehet.)

Megosztható link: http://prezi.com/d72p7kz_alft/?utm_campaign=share&utm_medium=copy&rc=ex0share