:::: MENU ::::

Hogyan töltsd fel a képeket?

  • jan 10 / 2014
  • 0

Hogyan töltsd fel a képeket?

Mivel a képek kezelése-tárolása a Google Drive-on a legegyszerűbb, azért arra kérünk titeket, hogy ha a csapatban senki nem rendelkezik Google fiókkal, akkor hozzatok létre egy Google fiókot ezen a linken.

Minden csapatnak létrehoztunk egy mappát, amibe fel kell töltenie a dokumentációkat. Ennek a linkjét e-mailben juttatjuk el a csapatokhoz.
A dokumentációkat a következő formában kérjük:
– egy szöveges pdf-et, amiben szerepelnek a képek, pár mondatos leírással
– az összes képet, ami szerepel a dokumentumban töltsétek fel egy külön mappába, teljes méretben
– videót is fel tudtok tölteni a Google Drive-ra (a következő fájlformátumokat tudja kezelni a Drive és a legtöbb lejátszó: AVI, WMV, MPEG4, MOV)

 

Tehát, a lépések a következők:

1. Nyisd meg a linket az e-mailből!

2. Add hozzá a mappát a saját meghajtódhoz, majd nyisd meg (ugyanott lesz az ikon, csak már megnyitást fog írni).

(Kattints a képre a nagyobb méretért!)


3. Ez után az ÚJ ikonra kattintva tudsz feltölteni fájlokat vagy mappákat


A kirándulás dokumentálásával kapcsolatosan néhány fontos információ:

 

A videó beküldése mellett a kirándulás fotó anyagát némi szöveges kiegészítéssel kérjük beküldeni. Tehát a videó mellett egy olyan szöveges dokumentációt kérünk, PDF formátumban, amelyben a képen látható értékről pár mondatos információ is olvasható. Minden értékről kérünk olyan képet, amelyen csak maga az érték látható, emellett minden településen készüljön olyan kép, amin legalább a csapat egyharmada szerepel. Az anyagot a szervezők értékelik.

Amennyiben az nem teljesíthető, hogy a csapat egyharmada szerepeljen a képen, akkor ezt jelezzék a szöveges leírásban. A szöveges értékelésben kérjük, hogy nevezzétek meg, kik szerepelnek a képen – hogy azok bizonyítottan csapattagok legyenek. Nem eredeti dokumentációk küldése a versenyből való kizárást vonja maga után. A zsűri figyelembe veszi továbbá a dokumentáció technikai színvonalát, minőségét.

A dokumentációk beküldési határideje 2017. szeptember 14. – szeptember 6-ig érdemes feltölteni mindent, mert szept. 23. után nincs pótlási lehetőség!

 

Azon felül, hogy a dokumentumba beillesztitek a képet, töltsétek fel külön fájlként is a Goodle Drive-ra, hogy teljes méretében láthassa az értékelő csoport!